bac Kafe Oslo

Kafe Oslos logo

KJÆRE GJESTER

Velkommen til Kafe Oslo, Litteraturhusets avdeling
for ikke-åndelig føde.

Kjøkkensjef er Atle Foss Kolberg og bankettsjef er Thorbjørn Silbodal. I bakgrunnen, så å si svevende over kokevannet, står veteran-kokkene Tore Namstad og Kjell Arne Johnsæter. Vi byr på ujålete og ordentlig mat, med drikke som passer både maten og årstiden.

Til lunsj har vi solide smørbrød med hjemmelaget pålegg, nybakt brød og passende tilbehør. Ønsker du mer enn bare smørbrød kan du utvide bestillingen med en salatpakke og få en skikkelig kraftlunsj.

Vi har også dagens suppe, pluss dagens «studentmat» – oftest en nærende gryterett. Si fra hvis du vil ha mer brød.

Fra klokka 17 tilbyr vi varierte kjøtt- og fiskeretter, laget fra bunnen av her på kjøkkenet. Og har du småfolk med deg, får de barneporsjoner til halv pris. Når det lir mot kveld setter vi fram tavlemenyen med flere middagsretter, der du kan velge én rett eller bestille en tradisjonell tre- retters. Ringer du på forhånd, reserverer vi et bord og dekker opp for dere.

Ellers? Du må gjerne bevege på deg. Ta en matbit i kafédelen, drikk litt i lesbaren, spill et spill mens du tar et glass. Vi har sjakk og mah-jong, backgammon og kortstokker. Utvalget av tidsskrifter er det få som slår.

Skål, kosmonauter!

Onion

LISTE OVER ALLE ALLERGENER SOM KAN FOREKOMME I MAT.

1: Glutenholdig korn 2: Skalldyr 3: Egg 4: Fisk 5: Peanøtter 6: Soya 7: Laktose
8: Nøtter 9: Selleri 10: Sennep 11: Sesamfrø 12: Svoveldioksyd/sulfitt 13: Lupin 14: Bløtdyr

**De fleste retter kan tilpasses div. allergier, hør med servitøren**


  login