Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo. Tlf 21 54 85 71. post@kafeoslo.no 

Mandag–torsdag 10.00–24.00. Fredag/lørdag 10.00–01.00. Søndag 12.00–17.30

Personvern

SELSKAPSMENY HØST/VINTER 2019

 

 1 rett: 285,-

2 retter: 395,-

3 retter: 495,–/595,-*

4 retter: 585,–/685,-*

5 retter: 675,-/775,-*

 

FORRETT

POTET OG PURRELØKSUPPE

Serveres med kaldrøkt ørret og rugkrutonger

 

STEKTE KAMSKJELL

Serveres med erterisotto, eple og chorizovinaigrette

 

HOVEDRETTER

KVEITE

Serveres med grønne asparges, sautert spinat, potetpurè og kremet hummersaus

YTREFILET AV KALV

Serveres med grønne bønner, syltet løk og sauce Bordelaise

SPINATGNOCCHI

Serveres i løkveloute med salviesmør, pinjekjerner og parmesan

 

DESSERTER

 

SJOKOLADEFONDANT

Serveres med marinerte bær, bakt hvit sjokolade og vaniljeis

 

KARAMELLPUDDING

Med krokan, hvit sjokoladekrem og kirsebærsorbet

 

 Alle i selskapet må velge samme forrett og dessert, men velg gjerne mellom kjøtt, vegetar  eller fisk til hovedrett.

*= Gjelder ved leie av Chambre séparée /seperate utleielokaler på huset. 

 

 

 

 

JULEMENY SELSKAP 2019

FORRETT

RAKFISK

Serveres med lefse, smør, rødløk og rømme

VARMRØKT ANDEBRYST

Serveres med jordskokk, rødbeter og solbær

LETTSALTET REINSDYRTUNGE

Serveres med syltet sopp, ferskost, rugchips og tyttebærsaus 

HOVEDRETTER

 

TORSK

Serveres med most potet, erter og baconsjy

PINNEKJØTT FRA STRØM LARSEN 

Serveres med Vossakorv, kålrabistappe og mandelpotet (+Kr. 25,-)

REINSDYR

Serveres med sopp, potet- og sellerimos, rosenkål og ripssjy (+Kr. 25,-)

DESSERTER

 

SJOKOLADETERTE

Hvit og mørk sjokoladeterte med appelsinsalat og bringebærsorbet.

 

KARAMELLPUDDING

Serveres med Whisky-marinerte multer, hvit sjokoladekrem og Goro

RISKREM

Serveres med brente mandler og kirsebærsaus

 Alle i selskapet må velge samme forrett og dessert, men velg gjerne mellom kjøtt, vegetar  eller fisk til hovedrett.

*= Gjelder ved leie av Chambre séparée /seperate utleielokaler på huset.