SELSKAPSMENY HØST/VINTER 2020

 

 1 rett: 285,-

2 retter: 395,-

3 retter: 495,-/595,-* 

4 retter: 585,-/685,-* 

5 retter: 675,-/775,-* 

*= Gjelder ved leie av Chambre séparée /seperate utleielokaler på huset. 

 

FORRETT

POTET OG PURRELØKSUPPE

Serveres med kaldrøkt ørret og rugkrutonger

 

STEKTE KAMSKJELL

Serveres med erterisotto, eple og chorizovinaigrette

 

HOVEDRETTER

KVEITE

Serveres med sesongens grønnsaker, potet og beurre blanc

ANDEBRYST

Serveres med sesongens grønnsaker, potet og sjysaus

 

DESSERTER

 

SJOKOLADEFONDANT

Serveres med marinerte bær, bakt hvit sjokolade og vaniljeis

 

CRÈME BRÛLEÉ

Serveres med marinerte bær

 

 Alle i selskapet må velge samme forrett og dessert, men velg gjerne mellom kjøtt eller fisk til hovedrett.

*= Gjelder ved leie av Chambre séparée /seperate utleielokaler på huset. 

 

 

JULEMENY 2020

 

 

FORRETT

RAKFISK

Serveres i lefse med rømme og rødløk

ANDEBRYST

Varmrøkt andebryst med jordskokk, baconvinaigrette og stikkelsbær

 

HOVEDRETTER

TORSK

serveres med most potet, erter og baconsjy

PINNEKJØTT (+25kr)

Pinnekjøtt fra Støm Larsen med Vossakorv, kålrabistappe og mandelpotet

 

DESSERTER

 

KARAMELLPUDDING

Serveres med whiskeymarinerte multer, hvit sjokoladekrem og bringebærsorbet

SJOKOLADEFONDANT

Serveres med marinerte bær, bakt hvit sjokolade og vaniljeis

Alle i selskapet må velge samme forrett og dessert, men velg gjerne mellom kjøtt eller fisk til hovedrett.

*= Gjelder ved leie av Chambre séparée /seperate utleielokaler på huset

 

 

Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo. Tlf 21 54 85 71. post@kafeoslo.no 

 

ÅPNINGSTIDER: Mandag -  lørdag kl. 11.00 - 23.30, (kjøkken 11-21), Søndag 12.00 - 17.30 (f.o.m den 30.8)

Personvern