SELSKAPSMENY JUL/VINTER 2021

 

 1 rett: 325,-

2 retter: 425,-

3 retter: 545,-/645,-* 

4 retter: 625,-/725,-* 

5 retter: 695,-/795,-* 

*= Gjelder ved leie av Chambre séparée /seperate utleielokaler på huset. 

 

FORRETT

HUMMERBISQUE

Serveres med kamskjell, kveite, erter, fennikel og appelsin

 

GRAVET REINSDYR

Serveres med Nyr(ferskost), syltet kantarell og tyttebær

RAKFISK

Fra Trøsvik gård serveres med lefse og klassisk tilbehør

HOVEDRETTER

TORSK

Serveres med erter, potetpurè, potetchips, kremet trøffelsaus og soya

REINSDYR

Fra Stensaas på Røros serveres med rosenkål, sopp, potetpurè og ripssjy

VEGETAR 

Bakt selleri og potet, erter, trøffelsaus og soya

PINNEKJØTT 

Pinnekjøtt med Vossakorv, kålrabistappe og kokt potet

DESSERTER

 

BAKT OSTEKAKE

Ostekake på "julebunn" serveres med cognacsyltede multer

 

RISKREM

Serveres med bærsaus og brente mandler

 

KARAMELLPUDDING

Serveres med bakte frukter og verbenasorbet.

 Alle i selskapet må velge samme forrett og dessert, men velg gjerne mellom kjøtt, fisk eller vegetar til hovedrett.

*= Gjelder ved leie av Chambre séparée /seperate utleielokaler på huset.