SELSKAPSMENY JUL/VINTER 2020
1 rett: 285,-
2 retter: 395,-
3 retter: 495,-/595,-*
4 retter: 585,-/685,-*
5 retter: 675,-/775,-*
*= Gjelder ved leie av Chambre séparée /seperate utleielokaler på huset.
FORRETT
POTET OG PURRELØKSUPPE
Serveres med kaldrøkt ørret og rugkrutonger
STEKTE KAMSKJELL
Serveres med erterisotto, eple og chorizovinaigrette
RAKFISK
Serveres i lefse med rømme og rødløk
ANDEBRYST
Varmrøkt andebryst med jordskokk, baconvinaigrette og stikkelsbær
HOVEDRETTER
KVEITE
Serveres med sesongens grønnsaker, potet og beurre blanc
ANDEBRYST
Serveres med sesongens grønnsaker, potet og sjysaus
TORSK
serveres med most potet, erter og baconsjy
PINNEKJØTT (+25kr)
Pinnekjøtt fra Støm Larsen med Vossakorv, kålrabistappe og mandelpotet
DESSERTER
SJOKOLADEFONDANT
Serveres med marinerte bær, bakt hvit sjokolade og vaniljeis
CRÈME BRÛLEÉ
Serveres med marinerte bær
KARAMELLPUDDING
Serveres med whiskeymarinerte multer, hvit sjokoladekrem og bringebærsorbet
Alle i selskapet må velge samme forrett og dessert, men velg gjerne mellom kjøtt eller fisk til hovedrett.
*= Gjelder ved leie av Chambre séparée /seperate utleielokaler på huset.