Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo. Tlf 21 54 85 71. post@kafeoslo.no 

Mandag–torsdag 10.00–24.00. Fredag/lørdag 10.00–01.00. Søndag 12.00–17.30

Personvern

MENY

ARRANGEMENT

Menyer for selskap, konferanser, møter og festlige sammenkomster i Wergelandsveien 29

 

Vi som jobber på Kafe Oslo ønsker å gi deg best mulige råd.

Vi jobber med mange forskjellige mennesker med ulike ønsker og i samarbeid med Litteraturhuset ordner vi det aller meste.

 

 

MENYER OG PRISER INK.MVA

 

KAFFE/TE BUFFET

Kaffe servert 1 gang 35,–

Kaffe servert 2 ganger 65,–

Kaffe servert 3 ganger 90,–

Kaffe servert 4 ganger 110,–

Norges beste kvalitet på råvarene gjennom Kaffa. 

Hver runde med kaffe inneholder kaffe, te fra Pukka og isvann. Og det er en kopp med en påfyll i samme kopp per servering.

 

DRIKKE

Mineralvann 33cl på buffet kr. 44 per flaske

Gull eple fra Hardanger 75cl flaske kr.110,– (4-5glass)

Ringi Eplesaft fra Bærum, 75cl flaske kr.135,–  (4-5glass)

Himmelstund alkoholfri cider kr.175,- (6glass per flaske)

Husets Hvitvin  kr. 395,- (5glass per flaske)

Husets Rødvin kr. 395,- (5glass per flaske)

Prosecco Gold Extra dry kr. 395,- (6glass per flaske)

Cune Cava dry kr. 425,-(6glass per flaske)

All drikke belastes kun for åpnede flasker. 

**Sjekk også ut hele vårt vinkart på:Kafeoslo.no**

 

FRUKT

Frukt hel i kurv 25,– per pers. (som f.eks. epler, pærer, bananer, appelsin og druer)

Oppdelt frukt på fat 30,– per pers. (som f.eks. epler, pærer, bananer, appelsin, melon, bær,ananas og druer)

Oppdelt frukt/grønnsaker på fat 40,– per pers. (som f.eks. epler, pærer, bananer, appelsin, melon, bær,ananas, druer, bær, sukkererter, cherrytomater, blomkål)

 

BAKERVARER 

Twist i kurv 7,–

Mini croissant (25g)15,-

Mini pain au chocolat (25g) 15,-

Sjokoladecookies 17,-

Makroner 20,-

Kransekakestang 20 ,-

Kokosboller 29,-

Kanelknuter 29 ,-

Wienerbrød 29,-

Croissant 29,-

Pain au chocolat 29,-

Dagens Hjemmelagde kake 42,–

Marsipankake, kremkake, fruktterte og sjokoladekremkake 57,– 

(Hele kaker på bestilling)

 

 

FROKOST

 

GODPAKKEN

Kaffe og tebuffet, nystekte scones og et glass Gulleple fra Hardanger

90,–

 

SANDWICH PÅ MØRKT BRØD

To halve skiver fylles med tomat, salat, ost og skinke. 

Vi lager alltid et variert utvalg av gulost/skinke og gulost. (vegan på forespørsel)

48,–

HÅNDHOLDT LUNSJ

ØKOLOGISK CIABATTA

med f.eks, langtidsbakt svinenakke, kyllingrøre, seirøre med egg og lodderong, reker og majones, pastrami, tunfiskrøre, brie og aprikos, hummus med soltørkt tomat og løk eller ost og skinke.

Vi lager alltid et variert utvalg av kjøtt og fisk (vegetar på forespørsel)

85,–

 

WRAPS

med f.eks. langtidsbakt svinenakke med hoisin, salat, marinerte grønnsaker

Kyllingrøre med syltede grønnsaker

Reker med godt tilbehør

Hummus med soltørket tomat og løk

Vi lager alltid et variert utvalg av kjøtt og fisk (vegetar på forespørsel)

98,–

 

SUPPER

Enkle supper som serveres i kopp og drikkes stående. Som et supplement til f.eks. håndholdt lunsj. 

Vi lager supper som f.eks. blomkålsuppe, løksuppe, potet/purreløksuppe eller fiskesuppe

60,–

 

 

SITTENDE LUNSJ

 

SMØRBRØD 

Vi lager det meste av pålegget selv, bruker meierismør i bunn og smører smørbrødene rett før servering.

Brie med noe søtt

Pastrami med sprø løk

Engelsvikreker med dill og majones

Hummus, soltørket tomat og løk

Spekemat med eggerøre

85 pr. stk.

 

Vi anbefaler 2 stk per person for en fullverdig lunsj. 

 

 

LUNSJBOKS

Denne kan inneholde: Spekemat, hjemmelagd leverpostei, varmrøkt ørret med eggerøre, reker og majones, ost, grønn salat, potetsalat, brød og smør.

Innholdet vil variere utifra sesong og tilgjengelighet

170,–

 

VARM LUNSJ

 

Hjemmelaget karbonadesmørbrød m/salat og bløt løk  125,–

 

SUPPER

Våre supper er kokt på kraft og utelukkende med friske råvarer. De er mettende og er å anse som «middag».

 

FISKESUPPE

Kremet suppe med fisk, reker, gulrot, gressløk og purre. 

150,–

 

BLOMKÅLSUPPE

Kremet blomkålsuppe med stekte blomkålbuketter.

150,–

 

POTET OG PURRELØKSUPPE

Kremet suppe på mandelpotet og purre, serveres med sprøstekt bacon.

150,–

 

 

GRYTERETTER

 

Vi er stolte over å bringe «bastarden» i gastronomien til heder og verdighet. 

 

LAPSKAUS

God norsk husmannskost på sitt beste. Laget på oksekjøtt, potet, selleri, gulrot og kålrabi.

175,–

«OSLOBOUILLABAISSE»

Fiskesuppe basert på råvarene tomat, hvitløk, olivenolje fisk og blåskjell. 

175,–

 

 

BOUEF BOURGOGNE

Deilig og kraftig fransk gryte laget på rødvin, oksehøyrygg, sopp, bacon og sjampinjong.

Serveres med potetpure. 

175,–

 

LUNJSBUFFET (Min.20 personer)

Vi lager et godt utvalg etter sesong som alltid består av kjøtt, fisk og vegetar. 

Vår buffet kan f.eks inneholde: 

Tomatsalat med fetaost og persille

Potetsalat med olivenolje, eddik, sennep, løk, eple og purreløk

Bondeomelett med bacon, purre og potet

Sitronbakt kylling på romanosalat

Klippfisk og Couscous-salat med rotgrønnsaker og sultanas

Brød

Aioli

235,–

 

PLUKKMATBUFFET (Min.20 personer)

Vi lager et godt utvalg etter sesong som alltid består av kjøtt, fisk og vegetar. 

Vår buffet kan f.eks inneholde: 

Kjøttboller i tomatsaus

Kylling satay

Tomatsalat

Villreker i hvitløk og chili

Nyskjært parmaskinke

Ceviche av torsk med gresskarkrem

altbakte poteter

Bondeomelett

Rørt smør og reddiker

Grønn salat

Brød, oliven og aioli

325,–

FINGERMAT

4 munnfuller per person som kan inneholde: 

Brie og noe søtt

Bakt portobello med tomatmarmelade

Syltet kylling med syltet løk

Saltbakt torsk med gresskar.

140,– (1 stk kr.36,–)

SELSKAPSMENY

Her kan dere velge hvor mange retter ut fra anledning, sesong og budsjett. Be om tilbud til ditt selskap. 

Vi komponerer menyer etter ønske. Se gjerne a la cartemenyen vår for å få en pekepinn om hva vi kan lage.

**Antall gjester kan justeres, og selskapet avlyses senest før kl.12 to virkedager før arrangementet. Etter denne fristen så vil hele bestillingen bli belastet i sin helhet.**

ENGLISH MENU

MENUS AND PRICES INC.MVA

 

COFFEE/TEA BUFFET

Served 1 time 35,–

Served 2 times 65,–

Served 3 times 90,–

Served 4 times  110,–

Each serving included coffee, tea from Pukka and ice water. One cup with one refil in the same cup. 

DRINK

Mineral water 33cl kr. 44,-

"Gull Eple" from Hardanger 75cl  kr.95,-

Ringi "apple" from Bærum  75cl kr. 135,-

"Himmelstund" apple cider without alcohol 75cl kr 175,-

House white wine  kr. 395,-

House red wine kr. 395,-

 Prosecco Gold Extra dry kr. 395,-

(you only pay for open bottles)

**Also check out our wine list at: kafeoslo.no**

FRUIT

Fruit served in a backet (f.ex apple, bananas, pear, orange and grape)  25,-

Sliced fruit on tray  (f.ex apple, pear, bananas, orange, melon, berry, pineaple and grapes)  30,-

Sliced fruit and vegetables  40,-

PASTRIES

Twist (small choclat)  7,-

Mini croissant (25g) 15,-

Mini pain au choclat (25g) 15,-

Chocolate cookies 17,-

Macrones 20,-

"Kransekake" (local almond sweat) 20,-

Cocunot bowls 29,-

Cinnamon buns 29,-

Danish pastries 29,-

Croissant 29,-

Pain au choclat 29,-

Todays home made cake 42,-

BREAKFAST

 

"GODPAKKEN"

Coffee/tea buffet, scones and a glass of apple juice  85,-

SANDWICH ON DARK BREAD

Two pieces of bread stuffed with tomatoes, salad, cheese and ham. 

We always make a mix of ham/cheese and just cheese  48,-

 

HANDHELD LUNCH

 

CIABATTA

with f.ex pork, chicken, shrimps, pastrami, tuna, brie, hummus, ham and cheese.

We always make a mix of fish and meat (vegetarian on request).

WRAPS

with f.ex pork with hoisin, salad, marinated vegtables

Chicken stew med pickled vegetables

Shrimps with mayonaisse and salad

Hummus with sun dried tomatoes and onion

We always make a mix of fish and meat (vegetarian on request).

SOUP

Simple soup which is served in a paper cup, f.ex cauliflower soup, tomatoes soup, onion soup and fish soup (ca. 2dl)

LUNCH

SANDWICH

Brie with something sweet

Pastrami with onion

Shrimps with dill and mayonaisse

Hummus, sun dryed tomatoes and onion

Cured meat with scrambled eggs

**We recommend two sandwich for one person**

85,- per piece

LUNCH BOX

With f.ex cured meat, home made liver pate, smoked trout with scrambled egg, shrimps, cheese, salad, bread and butter.  170,-

VARM LUNCH

SOUPS

 

FISH SOUP

Creamy soup with fish, shrimps, carrot, chives and leeks.  150,-

CAULIFLOWER SOUP

Creamy soup served with fried coauliflower  150,-

POTATOES AND ONION SOUP

Creamy soup made by "mandel" potatoes and leeks, served with bacon  150,-

STEW

 

NORWEGIAN BEEF STEW "LAPSKAUS"

Made with beef, potatoes, cellery, carrot and rutabaga  175,-

"OSLO BOUILLABAISSE"

Fish stew based on tomatos, garlic, olive oil, fish and shellfish  175,-

BOUEF BOURGOGNE

Frensh stew made with red wine, beef, mushroom, onion and bacon. Served wiht mashed potatoes. 175,-

LUNCH BUFFET

We make a varity selection of vegetarina, fish and meet.

Our buffet can f.ex be with:

Tomato salad with feta cheese

Potato salad oliv oil, vinaiger, mustard, leeks, apple and chives

Omelette with bacon, leeks and potao

Lemon baked chicken with romano salad

Clip fish and couscous salad with root vegetables and sultanas

Bread and aioli

235,-

LUNCH BUFFET (min.20 people)

We make a varity selection of vegetarina, fish and meet.

Our buffet can f.ex be with:

Meetballs in tomato sauce

Chicken satay

Tomato salad

Shrimps in garlic and chili

Cured ham

Cheviche of cod with pumkin

Baked potatoes

Green salad

Bread, butter, olives and aioli

325,-

CANAPÉS

4 small pieces with f.ex:

Brie with something sweet

Pickled chicken med onion

Baked mushroom with tomato marmalade

Baked cod with pumkin