MENY

ARRANGEMENT

Menyer for selskap, konferanser, møter og festlige sammenkomster i Wergelandsveien 29

 

Vi som jobber på Kafe Oslo ønsker å gi deg best mulige råd.

Vi jobber med mange forskjellige mennesker med ulike ønsker og i samarbeid med Litteraturhuset ordner vi det aller meste.

 

 

MENYER OG PRISER INK.MVA

 

KAFFE/TE BUFFET

Kaffe servert 1 gang 37,–

Kaffe servert 2 ganger 69,–

Kaffe servert 3 ganger 90,–

Kaffe servert 4 ganger 110,–

Norges beste kvalitet på råvarene gjennom Kaffa. 

Hver runde med kaffe inneholder kaffe, te fra Pukka og isvann. Og det er en kopp med en påfyll i samme kopp per servering.

 

DRIKKE PÅ BUFFET

Mineralvann 33cl på buffet kr. 52 per flaske

Gull eple fra Hardanger 75cl flaske kr.105,– (4-5glass)

Ringi Eplesaft fra Bærum, 75cl flaske kr.135,–  (4-5glass)

Himmelstund alkoholfri cider kr.175,- (6glass per flaske)

Husets Hvitvin  kr. 495- (5glass per flaske)

Husets Rødvin kr. 495,- (5glass per flaske)

Prosecco Gold Extra dry kr. 495,- (6glass per flaske)

Cava Jaume Serra Brut Nature kr. 495,-(6glass per flaske)

Cremant Limoux kr. 495,- (6lgass per flaske)

All drikke belastes kun for åpnede flasker. 

**For drikke til middager etc, sjekk ut hele vårt vinkart på:Kafeoslo.no**

 

FRUKT

Oppdelt frukt på fat 35,– per pers. (som f.eks. epler, pærer, bananer, appelsin, melon, bær,ananas og druer)

Oppdelt frukt/grønnsaker på fat 45,– per pers. (som f.eks. epler, pærer, bananer, appelsin, melon, bær,ananas, druer, bær, sukkererter, cherrytomater, blomkål)

 

 

BAKERVARER 

Twist i kurv 7,–

Sjokoladecookies 17,-

Makroner 20,-

Kransekakestang 20 ,-

Kokosboller 29,-

Kanelknute med eplefyll  38 ,-

Croissant 32,-

 

FROKOST

 

 

SANDWICH PÅ MØRKT BRØD

To halve skiver fylles med tomat, salat, ost og skinke. 

Vi lager alltid et variert utvalg av gulost/skinke og gulost. (vegan på forespørsel)

49,–

HÅNDHOLDT LUNSJ

ØKOLOGISK CIABATTA

med f.eks, langtidsbakt svinenakke, kyllingrøre, seirøre med egg og lodderong, reker og majones, pastrami, tunfiskrøre, brie og aprikos, hummus med soltørkt tomat og løk eller ost og skinke.

Vi lager alltid et variert utvalg av kjøtt og fisk (vegetar på forespørsel)

89,–

 

WRAPS

med f.eks. langtidsbakt svinenakke med hoisin, salat, marinerte grønnsaker

Kyllingrøre med syltede grønnsaker

Reker med godt tilbehør

Hummus med soltørket tomat og løk

Vi lager alltid et variert utvalg av kjøtt og fisk (vegetar på forespørsel)

98,–

SUPPE

dagens suppe som serveres med godt brød

185,-

 

 

GRYTERETTER

Oslo Gryta

varierer fra dag til dag, uke til uke. Vår egen gryte, laget på sesongens råvarer 

198,-

 

LUNJSBUFFET (Min.20 personer)

Vi lager et godt utvalg etter sesong som alltid består av kjøtt, fisk og vegetar. 

Vår buffet kan f.eks inneholde: 

Tomatsalat med fetaost og persille

Potetsalat med olivenolje, eddik, sennep, løk, eple og purreløk

Bondeomelett med bacon, purre og potet

Sitronbakt kylling på romanosalat

Klippfisk og Couscous-salat med rotgrønnsaker og sultanas

Brød

Aioli

295,–

 

PLUKKMATBUFFET (Min.20 personer)

Vi lager et godt utvalg etter sesong som alltid består av kjøtt, fisk og vegetar. 

Vår buffet kan f.eks inneholde: 

Kjøttboller i tomatsaus

Kylling satay

Tomatsalat

Villreker i hvitløk og chili

Nyskjært parmaskinke

Ceviche av torsk med gresskarkrem

altbakte poteter

Bondeomelett

Rørt smør og reddiker

Grønn salat

Brød, oliven og aioli

395,–

FINGERMAT

4 munnfuller per person som kan inneholde: 

Brie og noe søtt

Bakt portobello med tomatmarmelade

Syltet kylling med syltet løk

Saltbakt torsk med gresskar.

179,– (1 stk kr.36,–)

SELSKAPSMENY

Her kan dere velge hvor mange retter ut fra anledning, sesong og budsjett. Be om tilbud til ditt selskap. 

Vi komponerer menyer etter ønske. Se gjerne a la cartemenyen vår for å få en pekepinn om hva vi kan lage.

**Antall gjester kan justeres 3 virkedager før, og selskapet avlyses senest før kl.12 fire virkedager før arrangementet.

Etter denne fristen så kan hele bestillingen bli belastet i sin helhet.**

ENGLISH MENU

MENUS AND PRICES INC.MVA

 

COFFEE/TEA BUFFET

Served 1 time 37,–

Served 2 times 69,–

Served 3 times 90,–

Served 4 times  110,–

Each serving included coffee, tea from Pukka and ice water. One cup with one refil in the same cup. 

DRINK

Mineral water 33cl kr. 52,-

"Gull Eple" from Hardanger 75cl  kr.110,-

Ringi "apple" from Bærum  75cl kr. 135,-

"Himmelstund" apple cider without alcohol 75cl kr 175,-

House white wine  kr. 495,-

House red wine kr. 495,-

 Prosecco Gold Extra dry kr. 495,-

(you only pay for open bottles)

**Also check out our wine list at: kafeoslo.no**

FRUIT

Sliced fruit on tray  (f.ex apple, pear, bananas, orange, melon, berry, pineaple and grapes)  35,-

Sliced fruit and vegetables  45,-

PASTRIES

Twist (small choclat)  7,-

Mini croissant (25g) 15,-

Mini pain au choclat (25g) 15,-

Chocolate cookies 179-

Macrones 20,-

BREAKFAST

 

"

SANDWICH ON DARK BREAD

Two pieces of bread stuffed with tomatoes, salad, cheese and ham. 

We always make a mix of ham/cheese and just cheese  59,-

 

HANDHELD LUNCH

 

CIABATTA

with f.ex pork, chicken, shrimps, pastrami, tuna, brie, hummus, ham and cheese.

We always make a mix of fish and meat (vegetarian on request).

WRAPS

with f.ex pork with hoisin, salad, marinated vegtables

Chicken stew med pickled vegetables

Shrimps with mayonaisse and salad

Hummus with sun dried tomatoes and onion

We always make a mix of fish and meat (vegetarian on request).

VARM LUNCH

SOUPS

 

FISH SOUP

Creamy soup with fish, shrimps, carrot, chives and leeks.  175,-

CAULIFLOWER SOUP

Creamy soup served with fried coauliflower  160,-

POTATOES AND ONION SOUP

Creamy soup made by "mandel" potatoes and leeks, served with bacon  150,-

STEW

 

NORWEGIAN BEEF STEW "LAPSKAUS"

Made with beef, potatoes, cellery, carrot and rutabaga  175,-

"OSLO BOUILLABAISSE"

Fish stew based on tomatos, garlic, olive oil, fish and shellfish  195,-

BOUEF BOURGOGNE

Frensh stew made with red wine, beef, mushroom, onion and bacon. Served wiht mashed potatoes. 185,-

LUNCH BUFFET

We make a varity selection of vegetarina, fish and meet.

Our buffet can f.ex be with:

Tomato salad with feta cheese

Potato salad oliv oil, vinaiger, mustard, leeks, apple and chives

Omelette with bacon, leeks and potao

Lemon baked chicken with romano salad

Clip fish and couscous salad with root vegetables and sultanas

Bread and aioli

295,-

LUNCH BUFFET (min.20 people)

We make a varity selection of vegetarina, fish and meet.

Our buffet can f.ex be with:

Meetballs in tomato sauce

Chicken satay

Tomato salad

Shrimps in garlic and chili

Cured ham

Cheviche of cod with pumkin

Baked potatoes

Green salad

Bread, butter, olives and aioli

379,-

CANAPÉS

4 small pieces with f.ex:

Brie with something sweet

Pickled chicken med onion

Baked mushroom with tomato marmalade

Baked cod with pumkin

179,-