top of page

Personvernerklæring

 

Våre nettsider bruker informasjonskapsler – et stykke data i form av tekst eller binær kode som nettbrukere kan motta fra ulike nettsider som besøkes. Informasjonskapslene lagres lokalt på brukerens harddisk. Hensikten er at nettsiden skal fungere på en mest mulig brukervennlig måte og ivareta personlig informasjon på en sikker måte. I innstillingene til din nettleser kan du selv velge å slette slike informasjonskapsler.

 

Vi mottar og lagrer den informasjonen du oppgir til oss. Vi kan også lagre opplysninger du oppgir til oss, for eksempel navn, adresse og telefonnummer. Disse opplysningene er kun til vårt bruk og deles ikke med tredjepart. Hvis du ikke vil at vi skal bruke dine opplysninger eller har endringer, vær vennlig å ta kontakt med oss.

 

Vi samler denne informasjonen for å drive vår tjeneste, tilby brukerstøtte og for å kunne ta kontakt med våre kunder. Vår nettside er publisert gjennom Wix nettplattform. Det betyr at dine brukerdata kan lagres hos Wix. De lagrer data på sikre servere, bak brannmur. Vi forbeholder oss retten til å endre vår personvernerklæring. Endringer trer i kraft så fort de er publisert på denne siden.

bottom of page