MENY RESTAURANT
LUNSJ
REKER I TRENGSEL
Håndpillede reker med hjemmelaget majones, lodderogn, dillkvist og sitronbåt.
På surdeigsbrød
Allergener: Hvete, skalldyr, egg, sennep.
160‚– (som salat 175,–)
KARBONADESMØRBRØD
Serveres med bløt løk og hjemmelaget grønn erterstuing
Allergener: Hvete, smør, melk
155,–
CÆSARSALAT
Serveres grillet kylling, bacon, krutonger og salat
Allergener: Hvete, melk, egg, fisk, sulfitt)
195,–
Uten kylling og bacon 145,-
SILDESALAT
Gubberøre med matjessild fra Kyvikbrødrene i Haugesund.
Serveres med rødbeter, eple, løk i majones på rugbrød.
Allergener: Rug, hvete, sennep
135,–
PASTRAMI SMØRBRØD
Vi bruker kalvebryst. Vi salter, krydrer, tørker, røyker og koker den. Ni forskjellige krydder og seks dager senere serverer vi den med surdeigsbrød, litt salat, amerikansk sennep og ortodokse agurker
Allergener: Hvete, egg, melk, sennep, selleri
190,–
OSLOGRYTA
Spør servitøren om dagens gryte «Slow food express»
175,–
TOAST MED CONFITERT KYLLING
To skiver fylles confitert kylling, rød cheddar, fyldig Norvegia, harissasmør og basilikum. Serveres med salat vendt i sennepsvinaigrette
Allergener: Hvete, smør, fløte, sennep
175,–
HJEMMELAGET LEVERPOSTEI
Serveres på rugbrød med sopp, bacon, syltede rødbeter, cornichons og salat
Allergener: Egg, sennep, melk, sulfitt, hvete
170,–
STEINSOPPSUPPE
Fyldig steinsoppsuppe med reddik/eplesalat og krutonger
Allergener: Melk, hvete, sulfitt
155,–
KREMET FISKESUPPE
Med hvitvin, fisk, skalldyr, gulrøtter og purre
175,–
Allergener: Fisk, bløtdyr, selleri, smør, sulfit
GULROTSUPPE 140
Med kokosmelk, koriander, appelslin, chilismør og kruttonger.
Allergener: Hvete, laktose, mandler
MIDDAG
Serveres 16.30–22 (lørdag 17.30–22)
LittMat
Som skapt for å deles, sammen med et godt glass, som en forrett eller som et helt måltid. Valget er ditt...
Vegetar/Vegan*
1. BRØD OG AÏOLI 40,- (1a,3,10,12)
2. HUMMUS OG RØDBETLABNE MED LIBANESISK BRØD* 75,- (1a,7,11)
3. MARINERTE MAMMUTOLIVEN 40,-
4.VARIASJON AV BETER, syltet skogsopp, chevre, stikkelsbær, valnøtter,
rosmarin- og honningvinaigrette 90,- (7,8,12)
5. STEINSOPPSUPPE med eple- redikksalat og krutonger 85,- (1a,7,12)
6. RØDBETTARTAR med ponzu saus, mango og sprøtt brød 95,- (1a,6)
7. GULROTSUPPE med kokosmelk, koriander, appelsin, chilismør og krutonger 70,-
8. ASPARGESBØNNESALAT med sennepsvinaigrette og friterte mandler 70,- (8a,10)
Fisk
9. SASHIMI av kveite med avocado, ponzu saus og sorte sesamfrø 105,- (4,6,11)
10. HASSELBAKK potet med pisket rømme, pepperrot og Bottarga 110,- (3,12,14)
11. KONGEKRABBE i brød med eple, sprø potet og beurre blanc 145,- (1a,4,7,12)
12. POSJERT EGG med skoggsopp, løyrom og noe sprøtt 135,- (1a,3,4,12)
Kjøtt
13. SPEKEFJØL. Dagens utvalg av salami og skinke 120,-
14. HJEMMELAGET TERINNE serveres med lisselass søte sennep, cornichons og Dansk rugbrød 95,- (1a1b,8,12)
SMÅRETTER
REKER I TRENGSEL
Håndpillede reker med hjemmelaget majones,
lodderogn, dillkvist og sitronbåt sog serveres på surdeigsbrød (1a,2,3,10)
160,– (som salat 175,–)
HOVEDRETTER
TAVLA
Her møter du veggen på en bra måte.
Her har vi ukens menyanbefallinger på forrett, hovedrett (fisk og kjøtt) og dessert.
Se også egen plukkematmeny.
VEGETAR
FALAFEL
Serveres på Libabrød med hummus, salat, syrlig rødkål, løk med smak av koriander, tomat og youghurt dressing med mynte
(1a, 7, 12)
195,-
FISK
DAGENS FISK med dagens pris
BOUILLABAISE
Fransk fiskegryte med safran, grønnsaker, reker, blåskjell og dagens fisk. Serveres med brød og paprika rouille
275,–
Allergener: Fisk, gluten, bløtdyr, selleri, smør, sulfit
KJØTT
DAGENS KJØTT med dagens pris
DESSERT
IS OG SORBET
To kuler nyrørt og hjemmelaget
Serveres med noe søtt og sprøtt
Allergener: Fløte, mandler, hasselnøtter
95,–
OST
Tre typer som serveres med noe søtt og sprøtt.
(1a,3,7,8)
160,–
Glass vin – Niepoort Late Bottled Vintage
65,–
DAGENS DESSERT til dagens pris
MAKRONER
En for 20,– og tre for 55,–
Allergener: (1a) hvete (1b) rug (1c) havre (1d) bygg (2) skalldyr (3) egg (4) fisk (5) peanøtter (6) soya (7) melk (8a) mandler
(8b) hasselnøtter (8c) valnøtter (8d) pistasj (9) selleri (10) sennep (11) sesamfrø (12) svoveldioksid & sulfitter (13) lupin (14) bløtdyr
De fleste retter kan tilpasses div. allergier, hør med servitøren.
Vi forebeholder oss retten til å skrive feil.