MENY RESTAURANT

LUNSJ

Serveres 11.00–16:00 (lørdag 11.00–17:00)

Karbonade  175,-

Stor og hjemmelaget. Serveres med bløt løk, salat og ertestuing på lyst brød (1a, 7, 10, 12)

 

 

Hjemmelaget pastramitoast  215,-

Vi bruker kalvebryst. Vi salter, krydrer, tørker, røyker og koker den. Ni forskjellige krydder og seks dager senere serverer vi den med cheddar, coleslaw, surdeigsbrød og litt salat. Amerikansk sennep og ortodokse agurker (1a, 3, 7, 9, 10, 12)

 

 

Skalldyrsuppe 195,-

Kremet skalldyrsuppe med grønnsaker, reker, blåskjell og dagens fisk

Serveres med nybakt surdeigsbrød.  ( 1a, 2, 4, 7, 12, 14)

 

Oslogryta 198,-

Spør servitøren om dagens gryte. “Slow food express”

 

Fransk løksuppe og ostesmørbrød 195,- 

Vi bruner tre typer løk, koker med kyllingkraft og avslutter med én kork eddik.

Serveres med toast med hvitløkssmør og comté (1a, 7, 12)

  

Erterisoni  185,-

 Med asparges, parmesan og ruccolasalat med friterte mandler (1a, 7, 8a, 12)

 

Sild og potet 175,-

Kryddersild fra Juvik serveres med kokte poteter, rødbeter, kapers,

pepperrot, rødløk,rømme og rugbrød (1b, 4, 7, 10, 12)

Salat med grønnsaker 195,-

Marinert labneh, grillede grønnsaker, ristede hasselnøtter og urtevinaigrette

(7, 5, 8b, 8c, 10, 12)

 

 

Burratasalat  215,-

Med Italiensk bløtost med basilikum, tomater fra Hanasand gård og lagret balsamico

(7, 12)

 

Kremet blåskjell med ramsløk 215,-

blåskjell kokt med fløte, hvitvin, ramsløk og persille.

Serveres med surdeigsbrød (1a, 7, 12, 14 )

 

Reker i trengsel 200,-/215,-

Håndpillede reker med hjemmelaget majones, dillkvist og sitronbåt

På surdeigsbrød eller som salat (1a, 2, 3, 10, 12)

 

 

 

LUNSJ DESSERT

 Serveres 11:00 - 16:00 (lø 11:00 - 17:00, sø 12:00 - 17:00)

 

Is og sorbet 105,-

To kuler nyrørt og hjemmelaget

Serveres med noe søtt og sprøtt (1a, 3, 7)

Ost 195,-

Tre slag som serveres med litt søtt, nøtter i honning og

hjemmelaget tynnbrød(1a, 7, 8, 12)

 

 

Hjemmelaget kake 55,-

Variert utvalg, men vi har gjerne eplekake og noen flere sorter

Med krem 10,-

Med hjemmelaget vaniljeis 36,-

 

MIDDAG

Serveres 16.30–22:00 (lørdag 17.30–22:00)

                                                                                                           

LittMat

Som skapt for å deles, sammen med et godt glass,  som en forrett eller som et helt måltid. Valget er ditt...

Vegetar/Vegan*

 

1. BRØD OG AÏOLI  40,-  (1a,3,10,12)

2. Rødbethummus med dukkah og libanesisk brød*  85,-  (1a,7,11, 12)

3. Piementos de padron  95,-

4. Pao de queijo - Varme osteboller med mozzarella, gruyere og Vâsterbottenost (5stk)  105,- (1a, 7)

5. Italiensk burrata med med basilikum, tomater fra Hanasand gård og       145,-

lagret balsamico  (7, 12 )       

Fisk

6. Fritert Akkar (1a, 14)

7. Grillede argentinske villreker med srirachamajones 135,-  (1a, 2, 3, 10, 12)

 

Kjøtt

8. LILLE FJØLA (oliven og utvalg av spekemat, perfekt som snack) 110,-  

9. STORE FJØLA (Utvalg av spekemat, oliven, barsnacks, ost, brød og aioli 195,-  

                                                                                             (1a, 3, 7, 10, 12)  

SMÅRETTER

 

 

REKER I TRENGSEL 200,–

Håndpillede reker med hjemmelaget majones, dillkvist og sitronbåt, serveres på surdeigsbrød  (1a,2,3,10, 12)

 (som salat 215,–)

 

HOVEDRETTER

 

 

VEGETAR

Erterisoni  205,-

 Med asparges, parmesan og ruccolasalat med friterte mandler (1a, 7, 8a, 12)

FISK

Ishavsrøye 315,-

med nypotet, sommergrønnsaker, røkt rømme og ramsløk (4, 7, 12)

Kremet blåskjell med ramsløk 245,-

Kremede blåskjell kokt på hvitvin, fløte, ramsløk og persille

Serveres med friterte poteter (7, 12, 14 )

Dagens fisk

Dagens pris, se tavla eller spør servitøren

 

KJØTT

Andeconfit fra Holte gård 335,-

Servert med saltbakte beter, potet- og sellerimos, sopp og rødvinssaus (7, 9, 12)

Dagens kjøtt

Dagens pris, se tavla eller spør servitøren

 

 

DESSERT

 

Is og sorbet 105,-

To kuler nyrørt og hjemmelaget

Serveres med noe søtt og sprøtt (1a, 3, 7)

 

 

 

 

Ost 195,-

Tre slag som serveres med litt søtt, nøtter i honning og

hjemmelaget tynnbrød(1a, 7, 8)

 

 

 

Dagens Dessert

Til dagens pris

 

 

 

 

Makroner

En for 20,- eller tre for 55,-

(1d, 3, 6, 7, 8a, 8d)

                 Allergener: (1a) hvete (1b) rug (1c) havre (1d) bygg (2) skalldyr (3) egg (4) fisk (5) peanøtter (6) soya (7) melk (8a) mandler

          (8b) hasselnøtter (8c) valnøtter (8d) pistasj (9) selleri (10) sennep (11) sesamfrø (12) svoveldioksid & sulfitter (13) lupin (14) bløtdyr

 

De fleste retter kan tilpasses div. allergier, hør med servitøren.

Vi forbeholder oss retten til å skrive feil.