MENY RESTAURANT

LUNSJ

REKER I TRENGSEL

Håndpillede reker med hjemmelaget majones, dillkvist og sitronbåt.

På surdeigsbrød

Allergener: Hvete, skalldyr, egg, sennep.

175‚– (som salat 195,–)

KARBONADESMØRBRØD

Serveres med bløt løk og hjemmelaget grønn erterstuing

Allergener: Hvete, smør, melk, sulfitt

165,–

BURRATASALAT

Serveres Italiensk bløtost med basilikum, tomater fra Hanasand gård og lagret balsamico

Allergener: Hvete, melk, sulfitt)

205,–

CHEVRESALAT

Serveres saltbakte beter og rosmarinvinaigrette

Allergener: Melk, sulfitt)

205,–

SILDESALAT

Gubberøre med matjessild fra Kyvikbrødrene i Haugesund.

Serveres med rødbeter, eple, løk i majones på rugbrød.

Allergener: Rug, hvete, sennep

155,–

PASTRAMI SMØRBRØD

Vi bruker kalvebryst. Vi salter, krydrer, tørker, røyker og koker den. Ni forskjellige krydder og seks dager senere serverer vi den med surdeigsbrød, litt salat, amerikansk sennep og ortodokse agurker

Allergener: Hvete, egg, melk, sennep, selleri

195,–

 

 

OSLOGRYTA

Spør servitøren om dagens gryte «Slow food express»

185,–

SPICY BLÅSKJELL MED TOMAT OG CHORIZO

Dampede blåskjell serveres med revet Manchego og brød

Allergener: Hvete, sulfitt)

190,–

BOUILLABAISE

Klassisk Fransk fiskegryte med safran, grønnsaker, reker, blåskjell og dagens fisk

Allergener: Hvete, skalldyr, fisk, laktose, selleri, bløtdyr, sulfitt

195,–

RISONI

Kremet risoni med skogsopp, spinat, rucola, saltede mandler, parmesan og lagret balsamico

Allergener: Hvete, egg, melk, mandler

180,–

RØD LINSESUPPE FRA BUDAPEST

Serveres med chilismør og krutonger

Allergener: Melk, hvete

155,–

 

MIDDAG

Serveres 16.30–22 (lørdag 17.30–22)

 

                                                                                                           

LittMat

Som skapt for å deles, sammen med et godt glass,  som en forrett eller som et helt måltid. Valget er ditt...

Vegetar/Vegan*

1. BRØD OG AÏOLI  40,-  (1a,3,10,12)

2. HUMMUS MED LIBANESISK BRØD*  85,-  (1a,7,11)

3. TARTAR AV RØDBETER med mango, ponzusaus og tostada 95 ,- (1a, 6)

4.ASPARGESBØNNER med sennepsvinaigrette og hakkede mandler 75,-  (8a, 10)

5. RØD LINSESUPPE fra Budapest med chilesmør og krutonger 70,-  (1a,7)  

6. BURRATA med stenfrukter og tomater fra Hanasand gård 120,-  (7)

7. TOSTADA med søtpotetkrem, quinoa, koriander, fetaost og syltet jalapeno 80,-   (1a, 7) 

8. STEKT BRIOCHE med skogsopp, eggekrem, syltet løk og comté 125,-  (1a, 4, 7, 10 ,14)

Fisk

9. KRABBEKAKER "Maryland" med eple og curry dip 135,-  (1, 2, 3, 7, 10, 12)

10. MANDELPOTETCHIPS hjemmelaget med rømmedip toppet med Rossini black kaviar 130,-  (4, 7)

11. FRITERT BABYBLEKKSPRUT med grillet sitron og aioli 95,-  (1a, 3, 10, 12)

12. RÅMARINERT KAMSKJELL fra Frøya med blodappelsin, koriander, jalapeno olje og reddik 90,-  (14)

13 SPICY BLÅSKJELL med tomat og chorizo toppet med revet Manchego 135,-  (7, 14)

 

Kjøtt

14. LILLE FJØLA (oliven og utvalg av spekemat, perfekt som snack) 110,-  

15. STORE FJØLA (Utvalg av spekemat, oliven, barsnacks, ost, brød og aioli 195,-  

16 ANDERILLETTE med portvinsgele, grillet brød, syltet agurk og løk 140,-  (1a, 4, 12)

17 OKSEHALERAVIOLI med spinat, selleri og parmesan 145,-  (1a, 3, 7, 9)

SMÅRETTER

 

 

REKER I TRENGSEL

Håndpillede reker med hjemmelaget majones, dillkvist og sitronbåt sog serveres på surdeigsbrød  (1a,2,3,10)

175,– (som salat 195,–)

 

HOVEDRETTER

 

TAVLA

Her møter du veggen på en bra måte.

Her har vi ukens menyanbefallinger på forrett, hovedrett (fisk og kjøtt) og dessert.

Se også egen plukkematmeny.

VEGETAR

KREMET RISONI

Med skogsopp og spinat toppet med rucola, friterte mandler, parmasan og lagret balsamcio

Allergener: Hvete, egg, laktose, mandler og sulfitt

215,-

FISK

DAGENS FISK med dagens pris

STEKT LYSING

Serveres med brokolini, kantarell, blåskjell, nypotet og kremet Vermoutsaus

255,–

Allergener: Fisk, bløtdyr, laktose

 

KJØTT

 

DAGENS KJØTT med dagens pris

ENTRECÔTE

Serveres med skogsopp, potetpurè og cognacsaus

355,–

Allergener: Laktose

 

DESSERT

 

IS OG SORBET

To kuler nyrørt og hjemmelaget

Serveres med noe søtt og sprøtt

Allergener: Fløte, mandler, hasselnøtter

95,–

 

OST

Tre typer som serveres med noe søtt og sprøtt.

(1a,3,7,8)

170,–

 

Glass vin – Niepoort Late Bottled Vintage

65,–

 

 

DAGENS DESSERT til dagens pris

MAKRONER

En for 20,– og tre for 55,–

                 Allergener: (1a) hvete (1b) rug (1c) havre (1d) bygg (2) skalldyr (3) egg (4) fisk (5) peanøtter (6) soya (7) melk (8a) mandler

          (8b) hasselnøtter (8c) valnøtter (8d) pistasj (9) selleri (10) sennep (11) sesamfrø (12) svoveldioksid & sulfitter (13) lupin (14) bløtdyr

 

De fleste retter kan tilpasses div. allergier, hør med servitøren.

Vi forbeholder oss retten til å skrive feil.