
17. MAI
MENY
Opplev nasjonaldagen med venner og familie på Kafe Oslo. Vi har Oslos beste uteservering!
For å bestille bord inne i restauranten, klikk her.
Det er ikke mulig å reservere bord i uteservering.
Til forsiden
17. MAI
MENY INNE
Barsnacks
«Fjøla» 375
Assortert italiensk spekemat,
friterte marcona mandler,
Gordal oliven, ost, brød og aioli
(1a, 3, 7, 12)
Lille «Fjøla» 195
Assortert italiensk spekemat
Østers «Fine de clair no.3»
Serveres med sitron båter og
mignonette. Pr stk 40 / halvt
dusin 210 / dusin 390
(12,14)
Tartar og chips 195
60 gr tartar av okse med
kapers, syltet agurk og
pepperrot. Serveres med
mandelpotetchips
(3,4,10,12)
Forretter
Lettgravet Ørret 235
med syltet eple,
gressløksmajones, hasselnøtter
og ruccola
(3,4,8b,10,12)
Grillet grønn asparges 225
med gremoulata, parmesan,
pinjekjerner og røkte
cherrytomater fra Hanasand
gård
(7,12)
Hovedretter
Ristet kveite 385
med blomkålkrem, grillet
spisskål, Tomatconcasse,
skalldyr beurre blanc og
perlepoteter
(2,3,7,12)
Marmorert okse ytrefilet 485
Aspargesbønner, variasjon av
løk, potetterte, røkt hollandaise
og sauce bordelaise
(7,12)
Desserter
Lun karamellisert brødpudding 165
med rose og zumac-marinerte
jordbær, pistasjsmuler og
vaniljeis
(3,7,8d)
Crémeux au chocolat 175
med marineerte bær, hvit
sjokolade crumble og
bringebærsorbet
(3,7,12)
Allergener: (1a) hvete (1b) rug (1c) havre (1d) bygg (2) skalldyr (3) egg (4) fisk (5) peanøtter (6) soya (7) melk (8a) mandler (8b) hasselnøtter (8c) valnøtter (8d) pistasj (9) selleri (10) sennep (11) sesamfrø (12) svoveldioksid & sulfitter (13) lupin (14) bløtdyr
De fleste retter kan tilpasses div. allergier, hør med servitøren.
Vi forbeholder oss retten til å skrive feil.

17. MAI
UTESERVERING
BESTILLES I BAREN
Snacks
kan spises stående/fingermat
«Fjøla» 375
Assortert italiensk spekemat,
friterte marcona mandler,
Gordal oliven, ost, brød og aioli
(1a, 3, 7, 12)
Lille «Fjøla» 195
Assortert italiensk spekemat
Østers «Fine de clair no.3»
Serveres med sitron båter og
mignonette. Pr stk 40 / halvt
dusin 210 / dusin 390
(12,14)
Tartar og chips 195
60 gr tartar av okse med
kapers, syltet agurk og
pepperrot. Serveres med
mandelpotetchips
(3,4,10,12)
Surdeigsbaguetter 255
Skagenrøre med grønn asparges og dill
(1a,2,3,7,10,12)
Hummus 185
med syltet grønnsaker
(1a, 11,12)
Pølse i lompe 45
(1a,7 )
Peanøtter/Chillinøtter/Chips 45
Allergener: (1a) hvete (1b) rug (1c) havre (1d) bygg (2) skalldyr (3) egg (4) fisk (5) peanøtter (6) soya (7) melk (8a) mandler (8b) hasselnøtter (8c) valnøtter (8d) pistasj (9) selleri (10) sennep (11) sesamfrø (12) svoveldioksid & sulfitter (13) lupin (14) bløtdyr
De fleste retter kan tilpasses div. allergier, hør med servitøren.
Vi forbeholder oss retten til å skrive feil.

17. MAI
DRIKKEMENY
UTE
Pakketilbud
2 Østers + 2 glass Champagne 465
Vin
Eric Legrand Champagne 209 / 1255
Husets Hvit/Rødvin 145 / 725
Rosé 165 / 825
Øl
Frydenlund Pilsner 50cl 145
Ringnes Lite 50cl 155
Kronenbourg 1664 blanche 50cl 175
Kafe Oslo pale ale 35cl 135
Downtown Blonde ale 35cl 135
Big Nose cider 33cl 155
Heineken Bucket 5st 635
Drinker 175
Frozen Margarita
Frozen Strawberry Daiquiri
Mimosa
GT
Pink GT
Aperol Spritz
Limoncello Spritz
Kaffe og mineralvann
Kaffe / Te 49,-
Mineralvann 79,-
