17. MAI

MENY

Opplev nasjonaldagen med venner og familie på Kafe Oslo. Vi har Oslos beste uteservering!

For å bestille bord inne i restauranten, klikk her.

Det er ikke mulig å reservere bord i uteservering.

Til forsiden

Mat inne
Snacks ute
Drikke ute

17. MAI

MENY INNE

 

Barsnacks

 

«Fjøla» 375

Assortert italiensk spekemat,

friterte marcona mandler,

Gordal oliven, ost, brød og aioli

(1a, 3, 7, 12)

 

Lille «Fjøla» 195

Assortert italiensk spekemat

 

Østers «Fine de clair no.3»

Serveres med sitron båter og

mignonette. Pr stk 40 / halvt

dusin 210 / dusin 390

(12,14)

 

Tartar og chips 195

60 gr tartar av okse med

kapers, syltet agurk og

pepperrot. Serveres med

mandelpotetchips

(3,4,10,12)

 

 

Forretter

 

Lettgravet Ørret 235

med syltet eple,

gressløksmajones, hasselnøtter

og ruccola

(3,4,8b,10,12)

 

Grillet grønn asparges 225

med gremoulata, parmesan,

pinjekjerner og røkte

cherrytomater fra Hanasand

gård

(7,12)

 

 

Hovedretter

 

Ristet kveite 385

med blomkålkrem, grillet

spisskål, Tomatconcasse,

skalldyr beurre blanc og

perlepoteter

(2,3,7,12)

 

Marmorert okse ytrefilet 485

Aspargesbønner, variasjon av

løk, potetterte, røkt hollandaise

og sauce bordelaise

(7,12)

 

 

Desserter

 

Lun karamellisert brødpudding 165

med rose og zumac-marinerte

jordbær, pistasjsmuler og

vaniljeis

(3,7,8d)

 

Crémeux au chocolat 175

med marineerte bær, hvit

sjokolade crumble og

bringebærsorbet

(3,7,12)

 

Allergener: (1a) hvete (1b) rug (1c) havre (1d) bygg (2) skalldyr (3) egg (4) fisk (5) peanøtter (6) soya (7) melk (8a) mandler (8b) hasselnøtter (8c) valnøtter (8d) pistasj (9) selleri (10) sennep (11) sesamfrø (12) svoveldioksid & sulfitter (13) lupin (14) bløtdyr

De fleste retter kan tilpasses div. allergier, hør med servitøren.

Vi forbeholder oss retten til å skrive feil.

17. MAI

UTESERVERING
BESTILLES I BAREN

 

Snacks

kan spises stående/fingermat

 

«Fjøla» 375

Assortert italiensk spekemat,

friterte marcona mandler,

Gordal oliven, ost, brød og aioli

(1a, 3, 7, 12)

 

Lille «Fjøla» 195

Assortert italiensk spekemat

 

Østers «Fine de clair no.3»

Serveres med sitron båter og

mignonette. Pr stk 40 / halvt

dusin 210 / dusin 390

(12,14)

 

Tartar og chips 195

60 gr tartar av okse med

kapers, syltet agurk og

pepperrot. Serveres med

mandelpotetchips

(3,4,10,12)

 

Surdeigsbaguetter 255

Skagenrøre med grønn asparges og dill

(1a,2,3,7,10,12)

 

Hummus 185

med syltet grønnsaker

(1a, 11,12)

 

Pølse i lompe 45

(1a,7 ) 

 

Peanøtter/Chillinøtter/Chips 45

 

Allergener: (1a) hvete (1b) rug (1c) havre (1d) bygg (2) skalldyr (3) egg (4) fisk (5) peanøtter (6) soya (7) melk (8a) mandler (8b) hasselnøtter (8c) valnøtter (8d) pistasj (9) selleri (10) sennep (11) sesamfrø (12) svoveldioksid & sulfitter (13) lupin (14) bløtdyr

De fleste retter kan tilpasses div. allergier, hør med servitøren.

Vi forbeholder oss retten til å skrive feil.

17. MAI

DRIKKEMENY
UTE

 

Pakketilbud

2 Østers + 2 glass Champagne 465

 

Vin

Eric Legrand Champagne 209 / 1255

Husets Hvit/Rødvin 145 / 725

Rosé 165 / 825

 

Øl

Frydenlund Pilsner 50cl 145

Ringnes Lite 50cl 155

Kronenbourg 1664 blanche 50cl 175

Kafe Oslo pale ale 35cl 135

Downtown Blonde ale 35cl 135

Big Nose cider 33cl 155

Heineken Bucket 5st 635

 

Drinker 175

Frozen Margarita

Frozen Strawberry Daiquiri

Mimosa

GT

Pink GT

Aperol Spritz

Limoncello Spritz

 

Kaffe og mineralvann

Kaffe / Te 49,-

Mineralvann 79,-