MØTER

MØTEPAKKER

Tilbake

Vilkår for servering
Møtepakker

VILKÅR

SERVERING

 

All servering må gå via Kafe Oslo. Medbragt er ikke tillatt.

Vår meny og priser på arrangement kan du se her: Selskap

Frist for bestilling, endringer, allergier og endelig antall er innen kl.12, fem virkedager før arrangementet med mulighet for små justeringer inntil 3 virkedager før arrangementet

Vi skreddersyr også andre løsninger tilpasset ditt arrangement Forespørsel på booking@kafeoslo.no.

Kafe Oslo forbeholder seg retten til å endre råvarer og priser på kort varsel dersom det er mangel eller ingen tilgang på råvarer

MENY

MØTEPAKKER

 

Kaffebuffet -inneholder 1 x kopp kaffe med 1 x påfyll i samme kopp, tevann, et utvalg av forskjellige teer fra Mlesna, kaldtvann.

 

Kaffebuffet 1

46,- / pers

servert 1 gang ved møtestart

Kaffebuffet 2

82,- / pers

servert 2 ganger gjennom dagen

Kaffebuffet 3

115,- / pers

servert 3 ganger gjennom dagen

Kaffebuffet 4

136,- / pers

servert 4 ganger gjennom dagen

Møtepakke 1 - 90,- / pers

En servering fruktfat og croissanter

 

Møtepakke 2 - 144,- / pers

En halv frokostsandwich med ost, skinke og salat (kan lages vegetar på forespørsel)

Eplemost frå Telemark presset på solmodne epler 0,25 cl (solbær, bringebær og norske epler)

 

Møtepakke 3 - 245,- / pers

En servering fruktfat og croissanter fra møtestart

Lunsj: Ciabatta – Velg mellom ost og skinke med salat, brie og aprikos med salat, spicy tunfiskrøre, kyllingrøre med karri. Kan også lages med rekerøre ellers pastrami (40,- påslag på prisen)

Etter lunsj serveres dagens kanelknuter

 

Møtepakke 4 - 270,- / pers

En servering fruktfat og croissanter fra møtestart

Lunsj: Wraps – Velg mellom spicy tunfiskrøre, kyllingrøre med karri, hummus og salat, rattatouille, salat og parmesan. Kan også lages med rekerøre ellers pastrami (40,- påslag på prisen)

Etter lunsj serveres dagens kanelknuter

 

Møtepakke 5 - 335,- / pers

En servering fruktfat og croissanter fra møtestart

Lunsj: Dagens suppe som serveres med godt brød – varierer ifølge sesong. Kan kun serveres når romoppsett er med bord til deltakere.

Etter lunsj serveres dagens kanelknuter

 

Møtepakke 6 - 385,- / pers

En servering fruktfat og croissanter fra møtestart

Lunsj: Lunsjtallerken - Eggerøre med røkelaks; Brie og aprikos; Reker og majo med dill; Grønn salat; Tomatsalat; Potetsalat; Hvitløk og timianstekt kyllingbryst; Brød og aioli.

Kan kun serveres når romoppsett er med bord til deltakere. Minimumsantall for lunsjtallerken er 10 personer.

Etter lunsj serveres dagens kanelknuter

 

Møtepakke 7 - 420,- / pers

En servering fruktfat og croissanter fra møtestart

Lunsj: Oslo Gryta - varierer fra uke til uke. Vår egen gryte, laget på sesongens råvarer.

Kan kun serveres når romoppsett er med bord til deltakere. 

Etter lunsj serveres dagens kanelknuter

 

Møtepakke 8 - 440,- / pers

En servering fruktfat og croissanter fra møtestart

Lunsj: Plukkmatbuffet – lunsjbuffet – kald – består av:

Bondeomelett, med potet, purreløk og comte; Timianstekt kyllingbryst på romanosalat og parmesandressing; Tomat, oliven og fetakrem; Risonisalat med spicy reker og koreansk majones; Røkt ørrett med pepperrotkrem, syltet løk og dill; Potetsalat med eple, kapers, gressløk og olivenolje; Brød og aioli

Kan kun serveres når romoppsett er med bord til deltakere. Minimumsantall for plukkmatbuffet er 20 personer.

Etter lunsj serveres dagens kanelknuter

 

Møtepakke 9 - 631,- / pers

En servering fruktfat og croissanter fra møtestart

Lunsj: Plukkmatbuffet – lunsj/middag buffet – blanding av kald og varm – består av:

Marinert Argentinske villreker med syltet rettisch og agurk, sesam og koriander; Spicy kjøttboller med cajun, tomatsaus, parmesan og basilikum; Grillet Kyllinglår fra Holte gård med hoisinsaus; Ørrettartar med jalapenomajones, granateple, vårløk og ponzu; Utvalg av spekemat; Tomat oliven og fetakrem; Bakte perlepoteter; Chevre og beter, valnøttkjerner, rosmarin og honning; Aspargesbønnesalat med sennepsvinaigrette, friterte mandler og charlottløk; Brød og aioli

Kan kun serveres når romoppsett er med bord til deltakere. Minimumsantall for plukkmatbuffet er 20 personer.

Etter lunsj serveres dagens kanelknuter

Allergener: (1a) hvete (1b) rug (1c) havre (1d) bygg (2) skalldyr (3) egg (4) fisk (5) peanøtter (6) soya (7) melk (8a) mandler (8b) hasselnøtter (8c) valnøtter (8d) pistasj (9) selleri (10) sennep (11) sesamfrø (12) svoveldioksid & sulfitter (13) lupin (14) bløtdyr

De fleste retter kan tilpasses div. allergier, hør med servitøren.

Vi forbeholder oss retten til å skrive feil.