MØTER
MØTEPAKKER
Tilbake
VILKÅR
SERVERING
All servering må gå via Kafe Oslo. Medbragt er ikke tillatt. Hvis leietakere mot formodning medbringer mat/drikke o.l vil det tilfalle en faktura som blir stipulert ut ifra hva leietaker har medbragt inn i lokalet.
Frist for bestilling, kansellering, innmelding av allergier og store endringer er senest innen kl.12, 5 virkedager før arrangementet med mulighet for små justeringer av endelig antall inntil 3 virkedager før arrangementet. Grupper med flere enn 40 gjester har bestillingsfrist senest innen kl.12, 10 virkedager før arrangementet og kan små justere inntil 5 virkedager før arrangementet.
Deltakere oppfordres til å sette fra seg skitne ting på tralle ellers serveringsbord.
Kafe Oslo forbeholder seg retten til å endre råvarer og priser på kort varsel dersom det er mangel eller ingen tilgang på råvarer
Vår meny og priser på arrangement kan du se her: Selskap
Vi skreddersyr også andre løsninger tilpasset ditt arrangement Forespørsel på booking@kafeoslo.no.
MENY
MØTEPAKKER
Kaffebuffet -inneholder 1 x kopp kaffe med 1 x påfyll i samme kopp, tevann, et utvalg av forskjellige teer fra Mlesna, kaldtvann.
Kaffebuffet 1
servert 1 gang ved møtestart
Kaffebuffet 2
servert 2 ganger gjennom dagen
Kaffebuffet 3
servert 3 ganger gjennom dagen
Kaffebuffet 4
servert 4 ganger gjennom dagen
Møtepakke 1 - 90,- / pers
En servering fruktfat og croissanter
Møtepakke 2 - 144,- / pers
En halv frokostsandwich med ost, skinke og salat (kan lages vegetar på forespørsel)
Eplemost frå Telemark presset på solmodne epler 0,25 cl (solbær, bringebær og norske epler)
Møtepakke 3 - 245,- / pers
En servering fruktfat og croissanter fra møtestart
Lunsj: Ciabatta – Velg mellom ost og skinke med salat, brie og aprikos med salat, spicy tunfiskrøre, kyllingrøre med karri. Kan også lages med rekerøre ellers pastrami (40,- påslag på prisen)
Etter lunsj serveres dagens kanelknuter
Møtepakke 4 - 270,- / pers
En servering fruktfat og croissanter fra møtestart
Lunsj: Wraps – Velg mellom spicy tunfiskrøre, kyllingrøre med karri, hummus og salat, rattatouille, salat og parmesan. Kan også lages med rekerøre ellers pastrami (40,- påslag på prisen)
Etter lunsj serveres dagens kanelknuter
Møtepakke 5 - 335,- / pers
En servering fruktfat og croissanter fra møtestart
Lunsj: Dagens suppe som serveres med godt brød – varierer ifølge sesong. Kan kun serveres når romoppsett er med bord til deltakere.
Etter lunsj serveres dagens kanelknuter
Møtepakke 6 - 385,- / pers
En servering fruktfat og croissanter fra møtestart
Lunsj: Lunsjtallerken - Eggerøre med røkelaks; Brie og aprikos; Reker og majo med dill; Grønn salat; Tomatsalat; Potetsalat; Hvitløk og timianstekt kyllingbryst; Brød og aioli.
Kan kun serveres når romoppsett er med bord til deltakere. Minimumsantall for lunsjtallerken er 10 personer.
Etter lunsj serveres dagens kanelknuter
Møtepakke 7 - 420,- / pers
En servering fruktfat og croissanter fra møtestart
Lunsj: Oslo Gryta - varierer fra uke til uke. Vår egen gryte, laget på sesongens råvarer.
Kan kun serveres når romoppsett er med bord til deltakere.
Etter lunsj serveres dagens kanelknuter
Møtepakke 8 - 440,- / pers
En servering fruktfat og croissanter fra møtestart
Lunsj: Plukkmatbuffet – lunsjbuffet – kald – består av:
Bondeomelett, med potet, purreløk og comte; Timianstekt kyllingbryst på romanosalat og parmesandressing; Tomat, oliven og fetakrem; Risonisalat med spicy reker og koreansk majones; Røkt ørrett med pepperrotkrem, syltet løk og dill; Potetsalat med eple, kapers, gressløk og olivenolje; Brød og aioli
Kan kun serveres når romoppsett er med bord til deltakere. Minimumsantall for plukkmatbuffet er 20 personer.
Etter lunsj serveres dagens kanelknuter
Møtepakke 9 - 631,- / pers
En servering fruktfat og croissanter fra møtestart
Lunsj: Plukkmatbuffet – lunsj/middag buffet – blanding av kald og varm – består av:
Marinert Argentinske villreker med syltet rettisch og agurk, sesam og koriander; Spicy kjøttboller med cajun, tomatsaus, parmesan og basilikum; Grillet Kyllinglår fra Holte gård med hoisinsaus; Ørrettartar med jalapenomajones, granateple, vårløk og ponzu; Utvalg av spekemat; Tomat oliven og fetakrem; Bakte perlepoteter; Chevre og beter, valnøttkjerner, rosmarin og honning; Aspargesbønnesalat med sennepsvinaigrette, friterte mandler og charlottløk; Brød og aioli
Kan kun serveres når romoppsett er med bord til deltakere. Minimumsantall for plukkmatbuffet er 20 personer.
Etter lunsj serveres dagens kanelknuter
Allergener: (1a) hvete (1b) rug (1c) havre (1d) bygg (2) skalldyr (3) egg (4) fisk (5) peanøtter (6) soya (7) melk (8a) mandler (8b) hasselnøtter (8c) valnøtter (8d) pistasj (9) selleri (10) sennep (11) sesamfrø (12) svoveldioksid & sulfitter (13) lupin (14) bløtdyr
De fleste retter kan tilpasses div. allergier, hør med servitøren.
Vi forbeholder oss retten til å skrive feil.