MENY

RESTAURANT

Tilbake

Norsk
English
Generelt
17. mai
Lunsj
LittMat
Middag
Dessert

KAFE OSLO

KJÆRE GJESTER

 

Velkommen til Kafé Oslo, Litteraturhusets avdeling for ikke-åndelig føde.

Kjøkkensjef er Øistein Abrahamsen og bankettsjef er Chantelle Visser.

Vi byr på ujålete og ordentlig mat, med drikke som passer både maten og årstiden.

Til lunsj har vi solide smørbrød og salater med hjemmelaget pålegg, nybakt brød og passende tilbehør. Vi har også dagens Oslogryte som lages enten med kjøtt eller fisk, alltid grundig gjort.

Det finnes også massevis av deilige bakevarer og barsnacks for de som har lyst på en god kopp kaffe ellers noe annet å drikke med noe godt til.

Fra kl. 16:30 tilbyr vi varierte kjøtt- og fiskeretter, laget fra bunnen av, her på kjøkkenet. Og har du småfolk med deg, får de barneporsjoner til halv pris. Vi har også dagens tavlemeny, ulike småretter/LittMat og flere middagsretter, der du kan velge én rett eller bestille en tradisjonell treretters.

Ringer du på forhånd, reserverer vi et bord og dekker opp for dere. Dere kan også bestille bord online på www.kafeoslo.no eller sende en epost til booking@kafeoslo.no

Ellers, Du må gjerne bevege på deg.  Ta en matbit i kafédelen, drikk litt i lesebaren, spill et spill mens du tar et glass.

Skål, kosmonauter!

17.Mai

MENY

 

Tilgjengelig reservasjoner fra kl.11:30, kl.13:30 ellers kl.15:30

 

INNE

 

FORETTER

 

Grillet grønn asparges med spekeskinke, tomat og ravigottesaus

Crémant de Limoux Brut

(3, 7, 12)

 

Ristet kamskjell fra Frøya med smørsaus, blomkål, kapers og rosin

Bourgogne Chardonnay C. Réserve, Maison Roche de Bellene

(2, 7)

 

HOVEDRETTER

 

Stekt kveite med spisskål, nypoteter og røkt fiskesaus

Le Clos”, Macon la Roche-Vineuse

(4, 7)

 

Ytrefilet av kalv, med aspargesbønner, potetterte, glasert løk og kremet morkelsaus

Cune Reserva

(7, 12)

DESSERT

 

Jordbær med vaniljeis og Madeleine Kjeks

Kracher Beerenauslese Cuvée

(1a, 3, 7)

 

Sjokoladefondant med marinerte bær og vaniljeis

Kracher Beerenauslese Zweigelt

(1a, 3)

2 retter 695,-

3 retter 875,-

UTE

 

Rekesmørbrød 285,-

(1a, 2, 3, 10)

 

Pølse i lompe 59,-

(1a)

 

Potetgull 55,-

 

Nøtter (Jallamix/Peanøtter) 45,-

(5)

 

Krone-is 45,-

(1a, 7, 8b)

Allergener: (1a) hvete (1b) rug (1c) havre (1d) bygg (2) skalldyr (3) egg (4) fisk (5) peanøtter (6) soya (7) melk (8a) mandler (8b) hasselnøtter (8c) valnøtter (8d) pistasj (9) selleri (10) sennep (11) sesamfrø (12) svoveldioksid & sulfitter (13) lupin (14) bløtdyr

De fleste retter kan tilpasses div. allergier, hør med servitøren.

Vi forbeholder oss retten til å skrive feil.

LUNSJ

11:00 - 16:00 (lø 11:00 - 17:00, sø 12:00 - 17:00)

 

Karbonade 195,-

Serveres med bløt løk, salat og ertestuing på surdeigsloff

(1a, 7, 10, 12)

 

Hjemmelaget pastramitoast 230,-

Vi bruker kalvebryst. Vi salter, krydrer, tørker, røyker og koker den. Ni forskjellige krydder og seks dager senere går den i jernet med cheddar

Serveres med coleslaw, grønnsaker, amerikansk sennep og ortodokse agurker

(1a, 3, 7, 10, 12)

 

Burrata 245,-

Burrata servert på grillet olivenbrød med hvitløk-basillikumsmajones og grillede grønnsaker

Serveres med en grønnsalat med urtevinaigrette

(1b, 3, 5, 7, 8b, 12)

 

Bouillabaisse 255,-

Tomatisert fiskesuppe tilsmakt safran med grønnsaker, reker, blåskjell og dagens fisk

Serveres med grillet surdeigsbrød

(1a, 2, 4, 12, 14)

 

Potet og purreløksuppe med ostesmørbrød 205,-

Potet og purreløk kokt på hønsekraft, timian, hvitløk og fløte.  Garneres med purre- og potetchips

Serveres med ostesmørbrød med comté og mozzarella

(1a, 7, 12)

Oslogryta

 “Slow food express”

Spør servitøren om dagens gryte, pris og eventuelle allergener

 

Cæsarsalat 245,-

Romanosalat vendt i cæsardressing, toppet med kyllingbryst fra Holte gård, parmesan, sprøtt bacon og krutonger

(1a, 3, 4, 7, 10, 12)

Salat med spekeskinke og ferskost 235,-

Salat med vårgrønnsaker og hjemmelaget ferskost, serranoskinke, hasselnøtter og urtevinaigrette

(5, 7, 8b, 12)

Risoni med ramsløk 265,-

(små risformede pastakorn)

Ramsløk, spinat, Hanasand tomater, ricotta og rista pinjekjerner

(1a, 7, 12)

Blåskjell med harissa 225,-

Blåskjell kokt med harissa, tomat og hvitløk

Serveres med surdeigsbrød

(1a, 12, 14)

 

Reker i trengsel 235 / 245,-

Håndpillede reker med hjemmelaget majones, dillkvast og sitronbåt

På surdeigsbrød eller som salat

(1a, 2, 3, 10, 12)

 

Allergener: (1a) hvete (1b) rug (1c) havre (1d) bygg (2) skalldyr (3) egg (4) fisk (5) peanøtter (6) soya (7) melk (8a) mandler (8b) hasselnøtter (8c) valnøtter (8d) pistasj (9) selleri (10) sennep (11) sesamfrø (12) svoveldioksid & sulfitter (13) lupin (14) bløtdyr

De fleste retter kan tilpasses div. allergier, hør med servitøren.

Vi forbeholder oss retten til å skrive feil.

LITTMAT

TAPAS

 

16:30 - 22:00 (17:30 - 22:00)

 

 

 

“GRØNNE SAKER” / VEGETAR* / KAN LAGES VEGETARISK** / VEGANSK*** / KAN LAGES VEGANSK****

 

Brød og aioli* 55,-

(1a, 3, 10, 12)

 

Aspargesbønner med pisket tahini, crispy løk, hvitløk chiliolje*** 105,-

(11, 12)

 

 Kafé Oslo hummus med aubergine, ortodoks agurk, rødløk og kalamata oliven*** 165,-

(1a, 11, 12)

 

Hummus og hjemmelaget pitabrød*** 105,-

(1a, 11)

 

Pao de queso med husets chili-majones og fermentert chili med honning* 125,-

(3, 7, 10, 12)

 

Ferskost med grillet artiskokk, semitørket tomat og tørket spekeskinke** 120,-

(7)

 

Burrata med bete “ketchup”, råmarinert endive og olivenolje* 165,-

(7, 12)

 

Skål med oliven og ortodoks agurk*** 85,-

(12)

 

Fritert enokisopp i bao bun med xo-majones, sesam kimchi og fermentert chili** 135,-

(1a, 2, 3, 6, 10, 11, 12, 14)

 

Brokkolini “bagna cauda” med friterte mandler og parmesan** 115,-

(3, 4, 7, 8a, 10, 12)

 

FISK

Krabbesalat med yuzu på smørstekt surdeigsloff med syltet jalapeno 155,-

(1a, 2, 3, 9, 10, 12)

 

Råmarinert Hamachi og kamskjell, mango, pasjonsfrukt og chiliolje 165,-

(2, 4, 6)

 

Ørret på boks, knekkebrød, pepperrotrømme, syltet beter og ortodoks agurk 145,-

(4, 7, 11)

 

Blåskjell kokt med harissa, tomat og hvitløk og servert med surdeigsbrød 135,-

(1a, 12, 14)

 

Safranrisotto med blekksprut 

Liten 160,-

Stor 320,-

(2, 3, 4, 7, 10, 12, 14)

 

 

KJØTT

Assortert spekemat 70gr 175,-

“Fjøla” Assortert spekemat, oster, gordal oliven, surdeigsbrød og aioli 289,-

(1a, 3, 7, 12)

 

Bao bun med asiatisk ribbe, xo-majones, fermentert chili og sesamkimchi 145,-

(1a, 2, 3, 6, 10, 11, 12)

 

Kyllingklubber “Korean style” 135,-

(6, 11)

 

Allergener: (1a) hvete (1b) rug (1c) havre (1d) bygg (2) skalldyr (3) egg (4) fisk (5) peanøtter (6) soya (7) melk (8a) mandler (8b) hasselnøtter (8c) valnøtter (8d) pistasj (9) selleri (10) sennep (11) sesamfrø (12) svoveldioksid & sulfitter (13) lupin (14) bløtdyr

De fleste retter kan tilpasses div. allergier, hør med servitøren.

Vi forbeholder oss retten til å skrive feil.

MIDDAG

Serveres 16.30 – 22:00 (lør. 17.30 – 22:00)

 

TAVLA

Her møter du veggen på en bra måte. På tavla finner du denne ukens "Dagens" hovedrett fisk og kjøtt, samt anbefalinger hvis vi har noe unikt for denne dagen

 

VEGETAR

Risoni med ramsløk 265,-

(små risformede pastakorn)

Ramsløk, spinat, Hanasand tomater, ricotta og rista pinjekjerner

(1a, 7, 12)

 

FISK

Dagens fisk

Dagens pris, spør servitøren eller se tavla

 

Sirdalsørret 395,-

Blomkålpuré, grønn erter, grønn asparges, aspargesbønner, ristet blomkål og Sandefjordsmør

(4, 7, 10, 12)

 

Blåskjell med harissa 275,-

Blåskjell kokt med harissa, tomat og hvitløk

(12, 14)

 

KJØTT

Dagens kjøtt

Dagens pris, spør servitøren eller se tavla

 

Svinekam 395,-

Tørrmodnet svinekam med sommerprimører, grilla maispuré,

nykål, sylta kålrot med chimichurri

(7, 12)

 

Allergener: (1a) hvete (1b) rug (1c) havre (1d) bygg (2) skalldyr (3) egg (4) fisk (5) peanøtter (6) soya (7) melk (8a) mandler (8b) hasselnøtter (8c) valnøtter (8d) pistasj (9) selleri (10) sennep (11) sesamfrø (12) svoveldioksid & sulfitter (13) lupin (14) bløtdyr

De fleste retter kan tilpasses div. allergier, hør med servitøren.

Vi forbeholder oss retten til å skrive feil.

DESSERT

LUNSJ

 

11:00 - 16:00 (lø 11:00 - 17:00, sø 12:00 - 17:00)

 

Iskrem «Sunday» 115,-

To kuler nyrørt og hjemmelaget is.

Serveres med saus, noe søtt og sprøtt

(1a, 3, 7)

 

Ostetallerken 195,-

Tre slag som serveres med litt søtt, nøtter i honning og

hjemmelaget tynnbrød

Ellers velg per 40g stk 65,-

(1a, 7, 8)

 

Hjemmelaget kake 60,-

Variert utvalg, men vi har gjerne eplekake og noen flere sorter

Med krem 10,-

Med hjemmelaget vaniljeis 36,-

 

Kransekakestang 27,-

(3, 8)

 

Havrekjeks 49,-

(1a, 7, spor av nøtter)

 

Sjokoladecookie 45,-

(1a, 3, 7, spor av nøtter)

 

Kokosbolle 34,-

(3)

 

Croissant 36,-

(1a, 7)

 

Kanelknut med eplefyll 45,-

(1a, 7, 11)

 

Makroner

Forskjellige smaker

3 stk 65,- | 1 stk 23,-

(1a, 3, 7, 8)

Allergener: (1a) hvete (1b) rug (1c) havre (1d) bygg (2) skalldyr (3) egg (4) fisk (5) peanøtter (6) soya (7) melk (8a) mandler (8b) hasselnøtter (8c) valnøtter (8d) pistasj (9) selleri (10) sennep (11) sesamfrø (12) svoveldioksid & sulfitter (13) lupin (14) bløtdyr

De fleste retter kan tilpasses div. allergier, hør med servitøren.

Vi forbeholder oss retten til å skrive feil.

DESSERT

MIDDAG

 

Serveres 11.00–16:00 (søn. 12.00–17:00)

 

Dagens dessert

Til dagens pris, spør servitøren eller se tavla

 

N.Y. Cheesecake 125,-

Linn Ullmanns New York inspirerte ostekake

Serveres med bringebær coulis

(1, 3, 7)

 

Iskrem «Sunday» 115,-

To kuler nyrørt og hjemmelaget

Serveres med saus, noe søtt og sprøtt

(1a, 3, 7)

 

Ostetallerken 195,-

Tre slag som serveres med litt søtt, nøtter i honning og

hjemmelaget tynnbrød. Ellers velg per 40g stk 65,-

(1a, 7, 8)

 

Hjemmelaget kake 60,-

Variert utvalg, men vi har gjerne eplekake og noen flere sorter

Med krem 10,-

Med hjemmelaget vaniljeis 36,-

 

Kokosbolle 34,-

(3)

 

Havrekjeks 49,-

(1a, 7, 8)

 

Sjokoladecookie 45,-

(1a, 3, 7, 8)

 

Croissant 36,-

(1a, 7)

 

Kanelknut med eplefyll 45,-

(1a ,7, 11)

 

Makroner 25,-

Flere forskjellige smaker

3st 65,-

1st 23,-

(1a, 3, 7, 8)

 

Kransekakestang 27,-

(3, 8)

 

Allergener: (1a) hvete (1b) rug (1c) havre (1d) bygg (2) skalldyr (3) egg (4) fisk (5) peanøtter (6) soya (7) melk (8a) mandler (8b) hasselnøtter (8c) valnøtter (8d) pistasj (9) selleri (10) sennep (11) sesamfrø (12) svoveldioksid & sulfitter (13) lupin (14) bløtdyr

De fleste retter kan tilpasses div. allergier, hør med servitøren.

Vi forbeholder oss retten til å skrive feil.

General
Lunch
Tapas
Dinner
Dessert

KAFE OSLO

DEAR GUESTS

 

Welcome to Kafe Oslo, House of Literature’s department for non-spiritual material

Our head chef is Øistein Abrahamsen, banquet manager is Chantelle Visser and our restaurant manager is Katarzyna Malczewska.

Our chefs draw inspiration from a variety of cuisines, with the common thread being a curated seasonal menu with Norwegian ingredients and an unpretentious, simple approach to cooking. Our drinks menu has been selected to complement the season's dishes. Ask our servers for recommendations for what to pair with your meal.

For lunch, we offer Norwegian-style open sandwiches with various toppings, soups, and salads. Our lunch special, called Oslogryta, is a delicious stew that comes in two varieties, fish or meat. The stew changes twice a month, so don't hesitate to ask our staff for further details.

For those of you wanting to join us for dinner instead, our dinner service starts at 4:30pm on weekdays and 5:30pm on weekends. Our dinner menu has everything from meat to fish, as well as vegetarian options. We offer both the option of a traditional three-course menu and tapas-style small plates to share with the table.

Guests with children have the option of asking for a half portion, which is at half-price.

You are welcome to call us for table reservations or make an online booking at www.kafeoslo.no

Other than that? Please feel free to make yourself feel at home with us! Grab a bite to eat in the café, have a drink in the reading bar or play a game while sipping your choice of drink.

 

Cheers, cosmonauts!

LUNCH

11 am – 4 pm (sat 11 am – 5 pm, sun 12 pm – 5 pm)

 

Karbonade” Open sandwich 195,-

Minced beef patty served with caramelized onions and homemade mushy peas on sourdough bread

(1a, 7, 10)

 

Homemade pastrami sandwich with coleslaw 230,-

We salt, season, dry, smoke and then cook veal breast with nine different spices and six days later we serve it with cheddar on toasted sourdough bread. Served with coleslaw and a small salad, American mustard and orthodox pickles

(1a, 3, 7, 10)

 

Burrata 245,-

Burrata served on grilled olive bread with garlic-basil mayonnaise, grilled vegetables, a green salad with a herb vinaigrette

(1b, 3, 5, 7, 8b, 12)

 

Bouillabaisse 255,-

Tomato-based fish soup flavored with saffron. Vegetables, prawns, mussels and the fish of the day.

Served with freshly baked sourdough bread

(1a, 2, 4, 12, 14)

 

Leek and potato soup with grilled cheese 205,-

Leeks and potatoes cooked in chicken stock, thyme, garlic and cream and then garnished with leek and potato chips.

Served with comté and mozzarella cheese toast

(1a, 7, 12)

 

Oslo casserole

“Slow food express”.

Ask your waiter for today’s special, price and allergens

 

Cæsar salad 245,-

Romano salad tossed in Cæsar dressing, topped with chicken breast from Holte farm, parmesan, crispy bacon and croutons

(1a, 3, 4, 7, 10, 12)

 

Salad with cured ham and cream cheese 235,-

Salad with spring vegetables, homemade cream cheese, serrano ham, hazelnuts and herb vinaigrette

(5, 7, 8b, 12)

 

Ramson risoni 265,-

(small rice-shaped pasta grains)

Risoni with ramsons (wild garlic)

Ramsons, spinach, Hanasand tomatoes, ricotta and toasted pine nuts

(1a, 7, 12)

 

Mussels with harissa 225,-

Mussels cooked with harissa, tomato and garlic. Served with sourdough bread

(1a, 12, 14)

 

Shrimp sandwich or salad 235 / 245,-

Hand peeled shrimp with homemade mayonnaise, dill sprig and a lemon wedge

On sourdough bread, or as a salad

(1a, 2, 3, 10, 12)

 

Allergens: (1a) wheat (1b) rye (1c) oats (1d) barley (2) shellfish (3) egg (4) fish (5) peanuts (6) soy (7) milk (8a) almonds (8b) hazelnuts (8c) walnuts (8d) pistachio (9) celery (10) mustard (11) sesame seeds (12) sulfur dioxide & sulphites (13) lupin (14) molluscs

Most of our dishes can be adjusted to accomodate allergies. Please let our waiters know when you order.

We reserve the right to correct our menus for typing errors.

TAPAS

MENU

 

16:30 - 22:00 (sat 17:30 - 22:00)

 

VEGETARIAN* / CAN BE MADE VEGETARIAN** / VEGAN*** / CAN BE MADE VEGAN****

 

Bread and aïoli 55,-

(1a, 3, 10, 12)

 

Asparagus beans with whipped tahini, crispy onions and garlic chili oil *** 105,-

(11, 12)

 

Kafé Oslo hummus with aubergine, orthodox cucumber, red onion and kalamata olives *** 165,-

(1a, 11, 12)

 

Hummus and home made pita bread *** 105,-

(1a, 11)

 

Pao de queso with homemade chili-mayonnaise and fermented chili with honey * 125,-

(3, 7, 10, 12)

 

Grilled artichoke with cream cheese, semi-dried tomato and dried cured ham ** 120,-

(7)

 

Burrata with beetroot “ketchup”, marinated raw endive and olive oil * 165,-

(7, 12)

 

Gordal olives and orthodox cucumbers *** 85,-

(12)

 

Fried enoki mushrooms in a bao bun with xo mayonnaise, sesame kimchi and fermented chili ** 135,-

(1a, 2, 3, 6, 10, 11, 12, 14)

 

Broccolini "bagna cauda" with fried almonds and parmesan ** 115,-

(3, 4, 7, 8a, 10, 12)

 

FISH

 

Crab salad with yuzu on toasted sourdough bread with pickled jalapeños 155,-

(1a, 2, 3, 9, 10, 12)

 

Raw marinated Hamachi and scallops, mango, passion fruit and chili oil 165,-

(2, 4, 6)

 

Canned trout, crisp bread, horseradish cream, pickled beetroot and orthodox cucumber 145,-

(4, 7, 11)

 

Mussels cooked with harissa, tomato and garlic. Served with sourdough bread 135,-

(1a, 12, 14)

 

Safron risotto with squid

Appetizer 160,-

Entrée 320,-

(2, 3, 4, 7, 10, 12, 14)

 

MEAT

 

Assorted cured meats 70gr 175,-

 

“Fjøla” Selection of cured ham, cheese, olives, pickled cucumber, bread and aioli 289,-

(1a, 3, 7, 12)

 

Bao bun with Asian styled ribs, xo mayonnaise, fermented chili and sesame kimchi 145,-

(1a, 2, 3, 6, 10, 11, 12)

 

Chicken wings “Korean style” 135,-

(6, 11)

 

Allergens: (1a) wheat (1b) rye (1c) oats (1d) barley (2) shellfish (3) egg (4) fish (5) peanuts (6) soy (7) milk (8a) almonds (8b) hazelnuts (8c) walnuts (8d) pistachio (9) celery (10) mustard (11) sesame seeds (12) sulfur dioxide & sulphites (13) lupin (14) molluscs

Most of our dishes can be adjusted to accomodate allergies. Please let our waiters know when you order.

We reserve the right to correct our menus for typing errors.

DINNER

Mon-Fri 4:30 pm – 10 pm (Sat 5:30 pm – 10 pm)

 

The Whiteboard

You’ll meet the wall in a good way here. On the wall you’ll find this week’s recommendations for a starter, main course (fish and meat) and dessert. Have a look at our separate tapas menu as well.

 

VEGETARIAN

 

Ramson risoni 265,-

(Small rice-shaped pasta grains)

Risoni with ramsons (wild garlic)

Ramsons, spinach, Hanasand tomatoes, ricotta and toasted pine nuts

(1a, 7, 12)

 

FISH

 

Fish of the day

Today’s price, ask your waiter

 

Trout from Sirdal 395,-

Cauliflower puree, green peas, green asparagus, asparagus beans,

roasted cauliflower and Sandfjord butter

(4, 7, 10, 12)

 

Mussels with harissa 255,-

Mussels cooked with harissa, tomato and garlic.

Served with French fries

(12, 14)

 

MEAT

 

Meat of the day

Today’s price, ask your waiter

 

 

Pork loin 395,-

Dry-aged pork loin with summer vegetables, grilled corn puree, cabbage, pickled turnips and chimichurri

(3, 7, 12)

Allergens: (1a) wheat (1b) rye (1c) oats (1d) barley (2) shellfish (3) egg (4) fish (5) peanuts (6) soy (7) milk (8a) almonds (8b) hazelnuts (8c) walnuts (8d) pistachio (9) celery (10) mustard (11) sesame seeds (12) sulfur dioxide & sulphites (13) lupin (14) molluscs

Most of our dishes can be adjusted to accomodate allergies. Please let our waiters know when you order.

We reserve the right to correct our menus for typing errors.

DESSERT

LUNCH

 

11 am – 4 pm (sat 11 am – 5 pm, sun 12 pm – 5 pm)

 

Ice cream “Sunday” 115,-

Two scoops, fresh and homemade.

Served with sauce and something sweet and crispy

(1a, 3, 7)

 

Cheese platter 195,-

Three types served with something sweet, nuts in honey and homemade crispbread.

Or choose a 40 g pc 65,-

(1a, 7, 8, nuts)

 

Homemade cake 60,-

Varied selection, but we usually have apple pie and some more types

With whipped cream 10.-

With homemade vanilla ice cream 36,-

 

“Wreath cake” 27,-

(3, 8)

 

Flapjack 49,-

(1a, 7, traces of nuts)

 

Chocolate cookie 45,-

(1a, 3, 7, traces of nuts)

 

Coconut bun 34,-

(3)

 

Croissant 36,-

(1a, 7)

 

Cinnamon bun 45,-

with apple filling

(1a, 7, 11)

 

Macaroons

Different flavors

3pc 65,- | 1pc 23,-

(1a, 3, 7, 8)

Allergens: (1a) wheat (1b) rye (1c) oats (1d) barley (2) shellfish (3) egg (4) fish (5) peanuts (6) soy (7) milk (8a) almonds (8b) hazelnuts (8c) walnuts (8d) pistachio (9) celery (10) mustard (11) sesame seeds (12) sulfur dioxide & sulphites (13) lupin (14) molluscs

Most of our dishes can be adjusted to accomodate allergies. Please let our waiters know when you order.

We reserve the right to correct our menus for typing errors.

DESSERT

MIDDAG

 

Serveres 11.00–16:00 (søn. 12.00–17:00)

 

Dessert og the day

Today's price, ask your server for more details

 

Cheesecake 125,-

SLinn Ullman's New York inspired cheesecake

Served with raspberry coulis

(1, 3, 7)

 

Ice cream “Sunday” 115,-

Two scoops, fresh and homemade.

Served with sauce and something sweet and crispy

(1a, 3, 7)

 

Cheese platter 195,-

Three types served with something sweet, nuts in honey and homemade crispbread.

Or choose a 40 g pc 65,-

(1a, 7, 8, nuts)

 

Homemade cake 60,-

Varied selection, but we usually have apple pie and some more types

With whipped cream 10.-

With homemade vanilla ice cream 36,-

 

“Wreath cake” 27,-

(3, 8)

 

Flapjack 49,-

(1a, 7, traces of nuts)

 

Chocolate cookie 45,-

(1a, 3, 7, traces of nuts)

 

Coconut bun 34,-

(3)

 

Croissant 36,-

(1a, 7)

 

Cinnamon bun 45,-

with apple filling

(1a, 7, 11)

 

Macaroons

Different flavors

3pc 65,- | 1pc 23,-

(1a, 3, 7, 8)

Allergens: (1a) wheat (1b) rye (1c) oats (1d) barley (2) shellfish (3) egg (4) fish (5) peanuts (6) soy (7) milk (8a) almonds (8b) hazelnuts (8c) walnuts (8d) pistachio (9) celery (10) mustard (11) sesame seeds (12) sulfur dioxide & sulphites (13) lupin (14) molluscs

Most of our dishes can be adjusted to accomodate allergies. Please let our waiters know when you order.

We reserve the right to correct our menus for typing errors.